Job 31 van 101


Report this listing

Solliciteren



Traiteurmedewerker slagerij - Wommelgem


Functie

Wat zal je doen?

  • Je maakt de lekkerste salades volgens de recepturen die we al jaren gebruiken
  • Traiteurgerechten weet jij helemaal op smaak te brengen met je expertise
  • De koude schotels vliegen de deur uit omdat jij er een echt pareltje weet van te maken
  • Je vult de toog volledig bij met je gerechten of salades
  • Je helpt je collega's waar nodig
  • Je laat de keuken en het atelier als je gedaan hebt netjes achter!

Wanneer zal je werken?

  • Je werkt in de morgen van 7u tot 15u - dit kan uitlopen na gelang de drukte
  • Je werkt zelfstandig dus hebt mee inspraak op je uren
  • Weekendwerk schrikt je niet af in drukke periodes
  • Ga je met vakantie? Geen probleem! Dit bespreken we wel even samen

Bedrijfsprofiel:

We zijn een bruisende beenhouwerij met een grote toog vol lekkernijen! Denk aan wel 10 verschillende soorten hamburgers, heerlijke groenten en fruit, smaakvolle kazen en smeuïge traiteurgerechten.

Ons doel is om klanten te voorzien van topkwaliteit producten en een vriendelijke service.

Jouw profiel

  • Je hebt ervaring op traiteurafdeling of beenhouwerij afdeling
  • Maken van salades of traiteurgerechten schrikt je niet af
  • Weekend werk is voor jou geen probleem
  • Een soort product bereiden: Kant-en-klaargerechten (gegratineerde gerechten, zuurkool, ...)
  • Gerechten versieren
    Fijne vleeswaren, traiteurschotels verpakken
    In de toonbank plaatsen
  • Een soort product bereiden: Fijne vleeswaren (gezouten voedingswaren, patés, bloedworsten, ...)
  • Een soort product bereiden: Gezouten traiteurproducten (hapjes, koude, warme voorgerechten, ...)
  • Gerechten bereiden met: Rundsvlees
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees inmaken, roken en bereiden
    Fijne vleeswaren en traiteurschotels bereiden
    Producten opslaan in een koelkamer
  • Gerechten bereiden met: Kalfsvlees
  • De productie plannen volgens de bestellingen, de voorraad en het seizoen
  • Gerechten bereiden met: Vlees van gevogelte
  • Gerechten bereiden met: Varkensvlees

Aanbod

  • Jouw loon is afhankelijk van jouw ervaring. Denk richting de 12.5 à 14 euro/ uur.
  • Bijkomend krijg jij een mooie kilometervergoeding van 25 cent heen én terug?
  • Jaarlijks krijg je een mooie waarde aan ecocheques.
  • Je geniet wekelijks van een verlengd weekend dat start op zaterdag 15u.
  • Onder de middag voorzien wij jou van brood, de lekkerste charcuterie en frisdranken. We eten gezellig samen met zen allen!
  • Jouw collega's zullen jou met open armen ontvangen. Elk jaar doen wij een toffe teambuilding om de teamgeest nog te versterken.

Smaakt dit naar meer? Solliciteer dan zo snel mogelijk door jouw cv te sturen naar jill.debrie@foodtalents.be

Solliciteren